TAK SANGKA WUJUD HOTEL BEGINI….Pengalaman Bercuti Di Hotel Arte By Thomas Chan Mont Kiara KL



Hai Assalamualaikum semua,

Kali ni paiz xd nak review pasal makanan, kita buat vlog bercuti di hotel pulak jom..hehe Pada bulan 10 lepas paiz dan family sempatla bercuti di sebuah hotel yang bagi paiz boleh tahan cantik decoration dia iaitu di Horel Arte By Thomas Chan Mont Kiara Kuala Lumpur

Jom la layan..hihi

Aku ni suka makan..kawan-kawan social media aku suggest aku untuk buat satu youtube channel makan. Sebelum ni aku asik tengok channel-channel berjaya seperti Issac Osman, Padu Beb, Syedot Asmr, Warung Hunter..selain itu, aku pun selalu layan video masak seperti Che Nom, Sugu Pavitra dan lain-lain.Dalam masa yang sama, aku juga dapat promote dekat korang semua mana port makan yang best, selain dapat membantu peniagaan orang kita macam yang Azfar Badrul & Isa Isarb.

Lapar ? tak tahu makan dimana? Korang suka makan ape? Burger, Nasi Kandar, Tomyam, Nasi Lemak, Satay, Nasi Kerabu, Nasi Dagang, Nasi Kak Wok, Pizza, Ikan Bakar, Makanan Korea, Seafood, Cendol, Icecream, Nasi Ayam, Steak, Kambing Bakar, Lamb Chop, Ayam Penyet, Pasta, Spagetti, Pasta, Sushi, Cake, Lemang, Masak Lemak Cili Api, Asam Pedas, Roti Canai, Naan Cheese,Mee Kari, Mee Jawa, Samyang, Magie, Nasi Minyak, Durian, Lasagna, Pulut Kuning, Sup Gearbox, Rojak, ABC, Mee Goreng, Kueteaw, Mihun

Follow je aku untuk video tempat makan menarik setiap minggu

Youtube : https://rb.gy/asksnz
Instagram : https://rb.gy/nnazux
Facebook : https://rb.gy/4qw31e

Nak kami review restoran atau makanan anda? Hubungi di talian:
Faiz : 0192152614
Email : [email protected]

Kelengkapan Rakaman & Editing
– GoPro 5
– Smartphone Huawei P30 pro
– Adobe Premiere CC 2019
– Adobe Photoshop CC 2019
– Adobe After Effect CC 2019

#melantakbeb #artebythomaschan #reviewhotel #road30k

26 thoughts on “TAK SANGKA WUJUD HOTEL BEGINI….Pengalaman Bercuti Di Hotel Arte By Thomas Chan Mont Kiara KL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *