Suse van Kleef over de prestaties op de Olympische Spelen | Op1Van corona tot miscommunicatie en van vergeten plankjes tot overstekende officials, de Olympische Spelen gaan niet zoals gehoopt. Suse van Kleef: “Het zijn twee rotdagen achter elkaar en dat is blijkbaar genoeg om ons depressief te maken, maar er komt nog een heleboel aan.”

Miscommunicaties, coronabesmettingen en favorieten die niet thuis geven. Het zijn tot nu toe nog niet de glorieuze Olympische Spelen waar TeamNL op gehoopt had. Wat gaat er mis met de Nederlandse sporters in Tokio? RadiOlympia presentator Suse van Kleef, Roeicoach Ronald Florijn en judocoach Cor van der Geest kijken met samengeknepen billen naar de donderwolken die boven onze ploeg hangen.

Kijk de hele uitzending hier terug: https://www.npostart.nl/op1/26-07-2021/POW_05054444

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/op1npo
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/op1npo
Volg ons op Twitter: https://www.twitter.com/op1npo

Nooit meer een uitzending van Op1 missen? Abonneer je op onze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en NPO Podcast

Spotify: https://spoti.fi/3fsIMGi
Apple Podcasts: https://apple.co/3ib48JR
Google Podcasts: https://bit.ly/3k9HNhD

#Op1

4 thoughts on “Suse van Kleef over de prestaties op de Olympische Spelen | Op1

  1. Familie van van mij trombose na vaccinatie. Dokters staan haar niet bij in erkennen als bijwerking. Veel bijwerkingen worden niet gemeld of gedocumenteerd doordat artsen zwijgen! Wordt de eed van hippocrates overruled door pandemie protocollen? Veel artsen die zich in diens stellen van die vaccinatie farmaceuten en bijwerkingen kosten wat het kost willen weggehouden bij het publiek! Enkel de positieve gevallen worden aangehaald! Propaganda, onwetenschappelijk en een verrot medisch systeem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.